Тарас Тополя зізнався, що півтора роки тому отримав державну посаду

Популярний український виконавець Тарас Тополя детально розповів про свою державну посаду у новому випуску подкасту блогерки Аліни Шаманської «Розлючена». Під час зйомок ютуб-проєкту лідер гурту «Антитіла» розсекретив, що після того, як його вивели з бойового підрозділу, він став речником молодіжної ради при Президентові України.

Читайте також: Не у Великій Британії: Принц Гаррі та Меган Маркл придбали будинок у Європі

За словами Тараса, цю посаду він отримав близько півтора року тому. Артист зазначив, що мріє про те, щоб молоді українці мали змогу об'єднуватись у кооперативи та разом займатися будівництвом.

«Я в молодіжній раді, один з моїх напрямків це молодіжне будівництво. В мене не те, що мрія, нав’язлива ідея, зробити так, щоб в Україні запрацювало законодавство щодо кооперативів, яке зараз старе, ще з 90-х років залишилось. І щоб в цьому контексті була змога молодим людям, які мають енергію, силу і бажання, об’єднуватися в кооперативи і будувати собі спільно, те, що вони хочуть. Для мене це соціальне навантаження. Це ще один напрям в який я ув’язався і ми біжимо. Я ж до того займався громадською активністю. Я постійно з "Антитілами" в якійсь двіжусі. Я зрозумів, що це може бути корисно. Це можна використовувати, щоб просувати інтереси молоді», — пояснив артист.

Співак розсекретив, що з ініціативи молодіжної ради у 2025 році планується будівництво молодіжного комплексу у місті Львів на 60 квартир під соціальне житло, які потім здаватимуть в оренду для молоді за доступними цінами.

Раніше ми писали, що Ліам Пейн з One Direction помер у віці 31 року після падіння з балкона.