Прийомна дочка Тимура та Інни Мірошниченків вперше святкує день народження у колі сім'ї

Відомий український ведучий та коментатор Євробачення Тимур Мірошниченко та його дружина-юристка Інна зворушили мережу новою публікацією. У вівторок, 22 жовтня, зіркова пара привітала прийомну дочку з 9-річчям. Для Ангеліни це перший день народження у родинному колі.

Читайте також: Стейтем одружується з Гантінгтон-Вайтлі через 8 років після заручин — ЗМІ

Тімур та Інна оприлюднили в інстаграмі спільний допис, де поділилися улюбленими кадрами з іменинницею. У ролику зіркові батьки показали, як Ангеліна позувала з ними, братами та сестрою під час першої фотосесії, а також різні відео з прогулянок, відпочинку в басейні та в домашній обстановці.

«Тобі 9! І це твій перший День народження в колі сім’ї! Перший, коли обіймами будять мама, тато, брати і сестра. Перший, коли ти сама вибрала подарунок і чекала на нього з нетерпінням! Перший, коли увесь день буде лише для тебе і лише так, як ти хочеш! Ти заслуговуєш, аби кожен день був таким! Чиста, світла душа, чиї очі сповнені довірою до світу! Ти закохуєш у себе і відповідаєш тим самим! Будь обов’язково щасливою! Любимо тебе дуже сильно, наша доросла маленька донечка!», — написали Мірошниченко.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Inna Miroshnychenko