Кріс Пратт офіційно розійшовся із дружиною: умови розлучення

Кріс Пратт і Анна Фаріс розлучилися та підписали договір через сина

Анастасия Барская
Анастасия Барская
журналист, копирайтер
9 ноября 2018, 16:15
Шоу-бизнес
Актёр Крис Пратт разводится © Getty Images

Актор Кріс Пратт повідомив про те, що розлучається зі своєю дружиною, акторкою Анною Фаріс. Пара вже офіційно завершила процес розірвання шлюбу.

Як вдалося дізнатися, Пратт и Фаріс дійшли до того, що уклали договір, який передбачає їхні дії стосовно виховання сина.

ЧИТАЙ ТАКЖЕ:

По-перше, Кріс Пратт та Анна Фаріс повинні жити неподалік один одного. Відстань між ними не може перевищувати 8 км. Якщо хтось із них надумає переїжджати, повинен попередити про це за 3 місяці.

По-друге, якщо хтось захоче взяти сина у подорож та вивезти за межі Америки – повинен скласти письмове прохання, в якому не тільки попередить іншого з батьків про це за 30 днів, але і вкажуть вагому причину для такої поїздки.

По-третє, договір передбачає, що Кріс та Анна будуть тісно спілкуватися наступних 5 років. Ця умова необхідна, щоб сину Джекові було комфортно і він звик до думки, що його батьки не разом, але це не через нього.

Крис Пратт (Cover)
Кріс Пратт і Анна Фаріс © Getty Images

До слова, Крісу Пратту приписують роман із дочкою Шварценеггера Кетрін, а Анні – з оператором Майклом Барретом.


Нагадаємо, що Івана Дорна помітили в Києві з сином. Хоча співак не показує своїх близьких і дітей. Фото – за посиланням.

ЧИТАЙ ТАКЖЕ:

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают