Відомий голлівудський актор загинув під час аварії на мотоциклі

Тріт Вільямс помер у віці 71 рік

tochka.net
tochka.net
автор
13 июня 2023, 10:04
Шоу-бизнес
Відомий голлівудський актор загинув під час аварії на мотоциклі © Getty Images

Американський актор, режисер та продюсер Тріт Вільямс трагічно загинув у понеділок, 12 червня. Про смерть 71-річної кінозірки повідомило видання People із посиланням на заяву його агента Баррі Макферсона.

Читайте також: Соліст Quest Pistols Антон Савлепов повідомив, що його брат потрапив у полон

Вільямс потрапив в аварію, яка стала для нього смертельною. Актора підрізав автомобіль, коли він повертав на мотоциклі. Інші подробиці ДТП поки що не розголошуються.

«Він повертав ліворуч чи праворуч, машина підрізала його. Я просто спустошений. Він був наймилішим хлопцем. Він був такий талановитий. Він був всім акторам актор. Кіношники його любили. Він був серцем Голлівуду з кінця 1970-х років. Він справді пишався своїм виступом цього року. Він був такий задоволений роботою, яку я йому найняв. Він мав збалансовану кар'єру» , — сказав агент Тріта.

Вільямс прославився своєю роллю Джорджа Бергера в екранізації бродвейського мюзиклу «Волосся» у 1979 році. Ще він знімався у фільмах «Принц великого міста», «Одного разу в Америці», «127 годин» та «Пригоди у Веґасі». Також у нього були регулярні ролі у серіалах «Білий комірець», «Пожежники Чикаго» та «Евервуд».

Тріт Вільямс у серіалі «Білий комірець» ©USA Network Media, LLC

Раніше ми писали, що 54-річна Наомі Воттс вперше вийшла заміж.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают