Тейген і Ледженд вчетверте стали батьками через 5 місяців після народження третьої дитини

Зіркова пара показала сурогатну матір, яка виносила їм сина

tochka.net
tochka.net
автор
29 июня 2023, 10:06
Шоу-бизнес
Тейген і Ледженд вчетверте стали батьками через 5 місяців після народження третьої дитини © Getty Images

Читайте також: 64-річна Мадонна потрапила до реанімації: що сталося зі співачкою

Американська модель і ведуча Кріссі Тейген та її чоловік, знаменитий співак Джон Ледженд, несподівано оголосили про те, що у них з'явилася ще одна дитина. Зіркове подружжя вчетверте стало батьками через п'ять місяців після народження їхньої дочки Есті.

На своїх сторінках в Інстаграм 37-річна Кріссі та 44-річний Джон розсекретили, що сурогатна мама виносила їм сина. Хлопчик народився 19 червня, і йому дали ім'я Рен Александр Стівенс. Пара не лише запостила перші фото та відео з новонародженою дитиною, а й показала, як виглядає жінка, яка допомогла їм ще раз стати батьками.

Читайте також: Дружина Володимира Зеленського розсекретила, на кого навчається їхня 18-річна дочка Олександра

«Ми зустріли Александру, найнеймовірнішу, люблячу і співпереживаючу сурогатну матір, яку ми могли собі уявити. Я зрозуміла, що вона ідеально підходить нам, коли ми з нею поговорили. Була її другом, я хотіла, щоб наші діти грали, я хотіла повечеряти разом, я хотіла покласти голову їй на живіт і відчувати її гикавку та стусани, я хотіла, щоб вони були в нашому житті так довго, як дозволить час. Перший ембріон, який ми пробували з Алекс, не вижив, і я ніколи не забуду, як уперто вона боролася, щоб підготуватися до другого перенесення. Підкравшись до безпечної зони моєї власної вагітності, ми були у нестямі від радості, дізнавшись, що Александра завагітніла маленьким хлопчиком. Наш маленький хлопчик. За кілька хвилин до півночі 19 червня я стала свідком того, як найкрасивіша жінка, моя подруга, наша сурогатна мати народила посеред невеликого хаосу, але з силою та чистою радістю. Ми хочемо подякувати за цей неймовірний подарунок, який ти зробила нам, Александро. І ми такі щасливі повідомити світ, що він тут, і його ім'я назавжди пов'язане з тобою, Рен Александр Стівенс. Наші серця та наш будинок офіційно сповнені. А нашому Джеку, ми знаємо, що обидва їхні ангельські поцілунки походять від тебе», — написала Тейген.

Нагадаємо, що Леджерд і Тейген, окрім Есті та Рена, виховують ще 6-річну доньку Луну та 4-річного сина Майлза. У вересні 2020 року вони трагічно втратили сина Джека на 20-му тижні вагітності.

Тейген та Ледженд показали сурогатну матір Фото: instagram.com/chrissyteigen
Тейген та Ледженд вчетверте стали батьками Фото: instagram.com/chrissyteigen
Тейген та Ледженд вчетверте стали батьками Фото: instagram.com/chrissyteigen
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от John Legend (@johnlegend)

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от chrissy teigen (@chrissyteigen)

Раніше стало відомо, які серіали Netflix найчастіше дивилися українці минулого тижня.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают