Зірка Marvel Гейлі Етвелл вперше прокоментувала чутки про роман із Томом Крузом

Актори разом знімалися у новій частині фыльму «Місія неможлива»

tochka.net
tochka.net
автор
10 июля 2023, 14:57
Шоу-бизнес
Зірка Marvel Гейлі Етвелл вперше прокоментувала чутки про роман із Томом Крузом © Getty Images

Британська акторка Гейлі Етвелл, яка зіграла у фільмах кіновсесвіту Marvel кохану Капітана Америки, агента Пеггі Картер, вперше висловилася про чутки, що у неї були любовні стосунки з Томом Крузом під час зйомок двох частин фільму «Місія неможлива: Смертельна розплата».

Читайте також: Даша Квіткова знялася у спокусливій фотосесії з нагоди свого 25-річчя

Про роман кінозірок заговорили ще у грудні 2020 року, проте вже через дев'ять місяців ЗМІ з посиланням на джерела, близькі до оточення пари, заявили, що Гейлі та Том вирішили залишитися друзями.

І тільки майже через три роки після чуток у пресі Етвелл розсекретила, чи була закохана в Круза. В інтерв'ю для The Independent 41-річна акторка зізналася, що мала лише робочі стосунки зі старшим на 20 років Томом. Гейлі додала, що їй приписували роман ще й з 58-річним режисером «Місія неможливої» Крістофером Маккворрі, що теж є неправдою. За словами Етвелл, вона дивилася на Круза і Маккворрі як на «двох дядечків».

«Я б подумала: "Ой, ходять якісь дивні чутки, і це виглядає погано, здається трохи брудним, це не те, про що я". Чому щось припускають або проектують на мене щодо моїх стосунків із моїм колегою по роботі та босом? Це засмучує, бо це стосується людей у моєму справжньому житті, моєму особистому житті, які повинні бути на хвилі цього. Це стає інвазивним», — поділилася вона.

Хейлі зізналася, що обговорювала з Томом чутки про їхній роман та негативні сторони популярності, і розсекретила його слова.

«Коли я говорила з ним про це, він сказав: "Ти точно знаєш, хто ти. Ти знаєш, про що ти. І це єдине, що має значення. Не має значення, що про тебе думають люди, якщо ти цілісний з собою, якщо ти знаєш, яка твоя система цінностей"», — процитувала Етвелл слова свого колеги по фільму.

Раніше ми писали, що Демін розсекретив справжню причину появи Дорофєєвої та Кацуріна в РАЦСі.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают