Зірка серіалу «Школа виживання» Чед Майкл Мюррей стане багатодітним батьком

Дружина актора вагітна третьою дитиною

tochka.net
tochka.net
автор
10 июля 2023, 15:40
Шоу-бизнес
Зірка серіалу «Школа виживання» Чед Майкл Мюррей стане багатодітним батьком © Getty Images

Американський актор Чад Майкл Мюррей, найвідоміший українським телеглядачам за роллю Лукаса Скотта у серіалі «Школа виживання», втретє стане батьком. 41-річна знаменитість оголосив в Інстаграм про вагітність своєї дружини, акторки фільму «Хатіко: Вірний друг» Сари Ремер.

Читайте також: Зірка Marvel Гейлі Етвелл вперше прокоментувала чутки про роман із Томом Крузом

Мюррей оприлюднив фото, де Сара демонструє на камеру живіт на останніх місяцях. В описі до кадру майбутній багатодітний батько попросив фанів порадити нові гаджети для дітей та з гумором вибачився за погану якість знімка.

«Малюк №3 завантажується ... Хто-небудь знає нові гаджети для дітей? Минуло небагато часу з тих пір, як він у нас був. PS — вибачте за якість фото. На жаль, я досі на айфоні 8, бо люблю кнопку і не продам. Іноді я бачу, як люди дивляться на мій телефон із заздрістю до кнопок, і я це розумію», — пожартував Чад.

Пізніше він запостив відео сімейних моментів під час подорожей різними країнами і натякнув, що Ремер народить йому дівчинку.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Chad Murray (@chadmichaelmurray)

«Ми подорожуємо світом маленькою вовчою зграєю — ця мала вже побувала скрізь, а вона ще навіть не на вулиці. Дякую, мамо, що носиш нашу зграю — у буквальному значенні», — йдеться під роликом.

Нагадаємо, що Мюррей і Ремер мають 8-річного сина та 6-річну дочку. Імена дітей зіркові батьки досі тримають у таємниці.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Chad Murray (@chadmichaelmurray)

Раніше ми писали, що Демін розсекретив справжню причину появи Дорофєєвої та Кацуріна в РАЦСі.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают