64-річна Мадонна після реанімації внесла зміни до свого заповіту

Співачка вирішила, хто і як буде розпоряджатися спадщиною

tochka.net
tochka.net
автор
12 июля 2023, 10:46
Шоу-бизнес
64-річна Мадонна після реанімації внесла зміни до свого заповіту © Getty Images

Королева поп-музики Мадонна склала для своїх спадкоємців суворі правила про те, як саме вони будуть розпоряджатися правами на її пісні та коштами. 64-річна легендарна американська співачка внесла зміни до заповіту через два тижні після того, як потрапила до реанімації з бактеріальною інфекцією.

Читайте також: Брітні Спірс показала відверте фото, яке обрала для обкладинки своїх мемуарів

Як пише The Sun, Мадонна заборонила звукозаписним компаніям і «музичним босам» влаштовувати після її смерті концертні тури з її голограмою.

«За винятком Abba Voyage, використання голограм для оживлення виконавців було, м'яко кажучи, сумнівним. Голографічний тур Вітні Г'юстон був розкритикований критиками, і Мадонна не дозволяє жадібним до грошей босам зробити те саме з нею. Все своє життя вона керувала і підтримувала культурну значущість — і немає жодних шансів, що вона дозволить заплямувати всю свою важку роботу», — поділився інсайдер.

Також Мадонна не хоче, щоб її двоє рідних дітей та четверо прийомних сперечалися через спадок, тому вирішила розділити права на свої треки порівну між усіма.

Крім того, співачка внесла до заповіту свого менеджера Гая Осірі на знак подяки за те, що він був поруч із нею в добрі та погані часи. Зазначимо, що роялті від використання треків Мадонни можуть забезпечити тисячі доларів доходу спадкоємцям знаменитості.

Раніше ми писали, що ексдружина Сергія Притули показала їхнього дорослого сина та дочку від другого чоловіка.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают