Колишня дружина Кевіна Костнера після розлучення вирушила на відпочинок з його найкращим другом

Крістін Баумгартнер засвітилася на Гавайських островах

tochka.net
tochka.net
автор
26 июля 2023, 10:48
Шоу-бизнес
Колишня дружина Кевіна Костнера після розлучення вирушила на відпочинок з його найкращим другом © Getty Images

Ексдружина Кевіна Костнера, Крістін Баумгартнер, відпочиває на Великому острові Гаваїв з одним із друзів голлівудського актора. Як пише TMZ, на розкішний курорт колишня дизайнерка сумок вирушила з фінансистом Джошем Коннором.

Читайте також: Андрій Бєдняков зробив перше спільне фото із 9-місячним сином на березі Дніпра

Цікаво, що Коннор теж нещодавно розлучився, і раніше його будинок знаходився недалеко від сімейного маєтку Костнера в Карпінтерії, Каліфорнія. Джерела з оточення Костнера та Баумгартнер повідомили таблоїду, що Крістіна та Джош були хорошими друзями протягом багатьох років, але «романтичних стосунків немає абсолютно».

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от TMZ (@tmz_tv)

Поки невідомо, як довго Крістіна буде на Гаваях, але раніше суддя ухвалив рішення, що Баумгартнер має залишити будинок Кевіна до кінця цього місяця відповідно до шлюбного контракту.

Нагадаємо, що Крістіна подала на розлучення на початку травня. Найближчим часом має бути слухання з приводу дійсності їхнього шлюбного контракту. Якщо договір буде визнаний дійсним, Крістіні доведеться повернути Кевіну 1,5 мільйона доларів, які він дав їй на пошуки нового місця проживання. Крім того, їй доведеться сплатити гонорари його адвоката, які були понесені під час захисту шлюбного контракту. А Кевіну, згідно з ухвалою суду, потрібно буде виплачувати щомісяця аліменти у розмірі 129 тисяч доларів на утримання трьох дітей.

Раніше ми писали, що Слава Камінська запостила селфі з бойфрендом-іноземцем.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают