Кевін Костнер і Крістін Баумгартнер врегулювали розлучення на тлі спірної судової тяжби

Зіркова пара завершує шлюборозлучний процес через чотири з половиною місяці після подачі документів

tochka.net
tochka.net
автор
20 сентября 2023, 10:04
Шоу-бизнес
Кевін Костнер і Крістін Баумгартнер врегулювали розлучення на тлі спірної судової тяжби © Getty Images

Розлучення голлівудського актора Кевіна Костнера та колишньої дизайнерки сумок Крістін Баумгартнер іде до завершення, оскільки ексзакоханим вдалося врегулювати свої фінансові конфлікти в суді, повідомляє TMZ.

Читайте також: Колишня наречена Кличка Гейден Панеттьєр кардинально змінила імідж

Команда юристів 68-річної зірки «Єллоустоуна» та «Охоронця», очолювана адвокатом Лаурою Вассер, виграла низку юридичних сутичок, зокрема, щодо питання аліментів. Вассер подала до суду документи, в яких йшлося про те, що щомісячні зобов'язання актора повинні становити 63 000 доларів на місяць, на відміну від запиту Крістін на 248 000 доларів.

Після дводенного слухання щодо доказів у Санта-Барбарі на початку вересня суддя Томас Андерле прийняв бік Костнера. Суддя також ясно дав зрозуміти, що шлюбний договір буде виконано, і якщо Крістін оскаржить його, їй доведеться виплатити Кевіну більше 1 мільйона доларів та сплатити гонорари його адвоката. На вихідних Баумгартнер все ж таки погодилася з умовами тристорінкового листа про врегулювання конфлікту. Точні деталі врегулювання невідомі, але джерела видання кажуть, що Крістін отримала більше, ніж було передбачено шлюбним договором, заради завершення спору. 

Кевін Костнер та Крістін Баумгартнер були одружені 18 років і мають трьох спільних дітей. Крістін подала на розлучення на початку травня і попросила про спільну опіку. 

Раніше ми писали, що Ріанна та A$AP Rocky представили перші фото їхньої другої дитини.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают