Анджеліна Джолі та Бред Пітт завершили судові розбірки через 7 років після розлучення — ЗМІ

Справа про виноробню у Франції завершилася перемогою Бреда

tochka.net
tochka.net
автор
11 августа 2023, 17:36
Шоу-бизнес
Анджеліна Джолі та Бред Пітт завершили судові розбірки через 7 років після розлучення — ЗМІ © Getty Images

Голлівудські актори Анджеліна Джолі та Бред Пітт завершили поділ майна через сім років після офіційного розлучення. Експодружжя врегулювало конфлікт з приводу їхнього спільного бізнесу у Франції. До розставання вони спільно володіли виноробнею у маєтку Chateau Miraval.

Читайте також: Кайлі Дженнер похизувалась розкішним відпочинком на своє 26-річчя

Судові розбірки почалися після того, як Джолі нібито без згоди Пітта планувала продати свою частку в 2021 році і після справи про опіку над неповнолітніми дітьми. Бред подав два позови, щоб зупинити угоду Анджеліни на 164 мільйони з дочірньою компанією Stoli Group, якою керує російський олігарх Юрій Шефлер.

Наприкінці липня у ЗМІ з'явилася інформація, що колишні закохані домовилися врегулювати позов у ​​позасудовому порядку. А 10 серпня видання In Touch Weekly оголосило про те, що Анжеліна і Бред нарешті знайшли компроміс. Пітт пообіцяв передати ексдружині 250 мільйонів доларів за повний контроль над Chateau Miraval.

«Він каже друзям, що справді виграв. Він втратив багато часу зі своїми дітьми, але ніколи не пізно відновити ці стосунки. Принаймні Miraval буде повністю його — і він, нарешті, зможе жити далі», — поділилося з виданням джерело з оточення Пітта.

Раніше ми писали, що Ектор Хіменес-Браво пояснив, чому більше не публікує фото з молодою коханою.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают