Першого чоловіка Кеті Перрі звинуватили у зґвалтуванні та емоційному насильстві

Рассел Бренд може постати перед судом

tochka.net
tochka.net
автор
18 сентября 2023, 18:07
Шоу-бизнес
Першого чоловіка Кеті Перрі звинуватили у зґвалтуванні та емоційному насильстві © Getty Images

Американському актору та коміку Расселу Бренду висунуто серйозні звинувачення за сексуальні злочини в період з 2006-го по 2013 рік. 48-річний колишній чоловік співачки Кеті Перрі був звинувачений у зґвалтуванні, сексуальному насильстві та емоційному насильстві.

Читайте також: Нацвідбір на Дитяче Євробачення-2023: українці у «Дії» обрали членів журі

У спільному розслідуванні The Sunday Times, The Times та Channel 4's Dispatch чотири жінки стверджують, що сексуальні посягання мали місце, коли він був ведучим на BBC Radio 2 та Channel 4, і продовжилися, коли він став актором у Голлівуді.

Одна жінка стверджувала, що Рассел зґвалтував її під час їхньої другої зустрічі в його будинку в Лос-Анджелесі 1 липня 2012 року через місяць після сексу за згодою. Видання зазначили, що у медичних документах говориться про те, що того ж дня жінку лікували у кризовому центрі боротьби з зґвалтуваннями.

Через кілька годин після інциденту жінка заявила, що написала Расселу: «Коли дівчина каже «НІ», це означає «ні». Потім Рассел нібито відповів: «Дуже шкода». У звіті опубліковано скріншоти передбачуваної розмови.

Кеті Перрі та Рассел Бренд / Источник: Getty Images

Друга жінка стверджує, що у 16-річному віці під час шопінгу в Лондоні зустріла Рассела, якому на той момент був 31 рік, у 2006 році. Вона заявила, що під час прогулянки Рассел заліз у її сумку, витягнув сукню і сказав: «Ти одягнеш це на наше побачення цього тижня». Під час самого побачення Рассел одразу ж попросив підтвердити її вік, і він нібито сказав: «Мені начхати, якщо тобі 12… Мені потрібно знати, де я стою з юридичного погляду».

Жінка стверджує, що вони з Расселом зустрічалися близько трьох місяців, і каже, що хоча на початку передбачуваних стосунків він був «дуже привабливим», пізніше став жорстоким і контролюючим. Вона зізналася, що якось він «засунув свій пеніс їй у горло, змусивши її задихнутися».

Третя жінка стверджує, що Рассел погрожував їй судовим позовом, якщо вона розповість комусь, що вона зазнала сексуального насильства, коли вони разом працювали в Лос-Анджелесі у 2013 році.

Четвертою жертвою стала колишня дівчина Рассела Джордан Мартін, яка зазнала сексуального насильства, а також фізичного та емоційного насильства. Своїми звинуваченнями вона ділилася ще 9 років тому у книзі «Вузол: заплутаність із знаменитістю».

Перш ніж викриття було оприлюднено, Рассел опублікував відео, в якому спростував висунуті проти нього кримінальні звинувачення.

Раніше ми писали, що колишній цивільний чоловік Галини Безрук висловився про її рішення залишитися в Росії.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают