Прийомна дочка Тома Круза та Ніколь Кідман запостила селфі: який вигляд має 30-річна Ізабелла

Особисті фото художниці — велика рідкість для її облікового запису в соцмережі

tochka.net
tochka.net
автор
20 сентября 2023, 13:23
Шоу-бизнес
Прийомна дочка Тома Круза та Ніколь Кідман вперше за півроку запостила селфі: який вигляд має 30-річна Ізабелла © Getty Images

Прийомна дочка колишнього подружжя Тома Круза та Ніколь Кідман випустила в Інстаграм першу особисту фотографію за півроку. У своєму акаунті 30-річна художниця Ізабелла «Белла» Кідман Круз вважає за краще ділитися лише художніми роботами. Але 1-2 рази на рік все ж таки показує власні портретні кадри в розділі сторіс.

Читайте також: «Я звичайна, як ви»: Тіна Кароль висловилася про свій статус знаменитості

Так, днями дівчина запостила селфі, де продемонструвала на камеру кільце в носі. Белла була одягнена в білу сукню з мереживним оздобленням, короткими рукавами-ліхтариками і квадратним вирізом. Вона також нанесла макіяж, вибравши лише легкий мазок туші на віях, трохи рум'янця на щоках і густі зачесані брови.Свій образ художниця завершила блиском для губ.«Яке літо», — підписала вона фотографію.

Ізабелла Кідман Круз Фото: instagram.com/bellakidmancruise

Нагадаємо, що голлівудські актори Ніколь Кідман та Том Круз були подружньою парою у 1990-2001 роках. Крім Ізабелли, вона взяла з дитбудинку хлопчика Коннора, який молодший за сестру на два роки. Після розлучення Кідман майже не спілкувалася з прийомними дітьми, які залишилися з Крузом і стали прихильниками Церкви саєнтології.

Раніше ми писали, що Ріанна та A$AP Rocky представили перші фото їхньої другої дитини.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают