Зірка «Беверлі-Хіллз, 90210» Браян Остін Грін вдруге одружується

50-річний ексчоловік Меган Фокс освідчився своїй дівчині

tochka.net
tochka.net
автор
25 сентября 2023, 11:47
Шоу-бизнес
Зірка «Беверлі-Хіллз, 90210» Браян Остін Грін вдруге одружується © Getty Images

Американський актор Браян Остін Грін і танцівниця Шарна Берджесс офіційно заручені після майже трьох років стосунків та народження сина Зейна в червні минулого року.

Читайте також: 41-річна зірка «Аббатства Даунтон» Мішель Докері вперше вийшла заміж

50-річний виконавець ролі Девіда Сільвера в телесеріалі «Беверлі-Гіллз, 90210» та 38-річна учасниця «Танців із зірками» поділилися радісною новиною в новому випуску подкасту Old-ish podcast, а також у спільному відео в соцмережі Інстаграм.

У ролику з підписом «Наш останній розділ» у кадрі з'явилася рука Гріна крупним планом на тлі зеленої трави. Потім діти актора від попередніх шлюбів поклали свої долоні на руку зіркового батька. І наприкінці відео видно руку Шарни з діамантовою каблучкою на безіменному пальці.

А в підкасті закохані пояснили, що насправді заручини відбулися ще на початку липня цього року під час вечірки-сюрприз з нагоди ювілею Брайана Остіна.

«Ми прямуємо до нашої спальні, і в мене виникає таке почуття: "О Боже мій". Він такий: "Гей, діти, приходьте сюди". І діти входять разом із ним, і Ноа тримає Зейна, а Джорні тримає цю маленьку червону коробочку від Картьє. Звичайно, я сказала "так" і одягла цю каблучку собі на палець. Я обійняла їх усіх, і це був чудовий, чудовий момент, тому що це були ми. Це був наш підрозділ, наше плем'я, і мені подобається, що він хотів зробити це саме так»,— згадала Берджесс.

Нагадаємо, що у Брайана Остіна, крім однорічного Зейна, є 21-річний син Кассіус від стосунків з акторкою Ванессою Марсіл і троє синів від шлюбу з кінозіркою та моделлю Меган Фокс — 10-річний Ноа, 9-річний Бодхі та 7-річний Джорні.

Раніше ми писали, що екссуддя «МайстерШефа» Тетяна Литвинова зробила три пластичні операції.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают