Браян Остін Грін заявив, що 4 роки боровся із симптомами інсульту, викликаними його дієтою

Актор не міг розмовляти і його мучили запаморочення

tochka.net
tochka.net
автор
5 октября 2023, 11:26
Шоу-бизнес
Зірка «Беверлі-Гіллз, 90210» Браян Остін Грін заявив, що 4 роки боровся із симптомами інсульту, викликаними його дієтою © Getty Images

Американський актор Браян Остін Грін розповів про те, як він подолав серйозне ускладнення зі здоров'ям, змінивши свою дієту. В останньому випуску подкасту Шеріл Берк Sex, Likes and Spray 50-річний виконавець ролі Девіда Сільвера в серіалі «Беверлі-Гіллз, 90210» розповів, що був прикутий до ліжка на три місяці через запаморочення та виразковий коліт. 

За словами Гріна, жоден із лікарів, у яких він тоді спостерігався, не міг зрозуміти, що є причиною його проблем зі здоров'ям.

«Я провів чотири з половиною роки, одужуючи від симптомів, схожих на інсульт, у мене ніколи не було інсульту, але я не міг говорити. Потім після запаморочення почали відбуватися ці неврологічні проблеми, і це було чотири з половиною роки мого життя. Я дійшов до того, що почав човгати ногами, як 90-річний чоловік. Я не міг говорити. Я не міг читати. Я не міг писати», — поділився актор.

Читайте також: Молода дружина Лієва Шрайбера вийшла на червону доріжку через 5 тижнів після пологів: який зараз вигляд має Тейлор Найсен

Після безуспішного лікування Браян вирішив звернутися до фахівців східної медицини. Пізніше з'ясувалося, що знаменитість погано почувався через непридатну для нього дієту. Гріну пояснили, що у нього «внутрішнє запалення через глютен та молочні продукти». Стрес також був причиною його хвороби.

«Західна медицина не діагностувала все це, тому мені довелося, нарешті, знайти лікаря, який набагато більше розуміється на кінезіології та східній медицині», — додав актор.

Раніше ми писали, що ексдружина Остапчука потролила його в день річниці стосунків із Полтавською.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают