Оприлюднено перші результати токсикологічної експертизи Меттью Перрі

Чи були знайдені наркотики в крові зірки «Друзі»

tochka.net
tochka.net
автор
2 ноября 2023, 15:06
Шоу-бизнес
Оприлюднено перші результати токсикологічної експертизи Меттью Перрі © Getty Images

Смерть Меттью Перрі не була результатом передозування фентанілу чи метамфетаміну. Про це пише TMZ із посиланням на джерела у правоохоронних органах. Повідомляється, що судмедексперти провели менш поглиблений тест Перрі, який показав, що в організмі актора не було цих речовин.

Читайте також: Скарлетт Йоханссон подала до суду на додаток для створення дипфейків

Тим не менш, в рамках токсикології все ще проводяться глибші тести, щоб проаналізувати, чи присутні в крові виконавця ролі Чендлера Бінга в серіалі «Друзі» якісь інші заборонені наркотики, і чи були рівні будь-яких рецептурних ліків у шкідливих дозах.

Для отримання цих результатів може знадобитися від 4 до 6 місяців, і як тільки всі ці дані буде зібрано, коронер оголосить офіційну причину смерті знаменитості.

Меттью був знайдений мертвим у своїй гідромасажній ванні в суботу у своєму будинку в Лос-Анджелесі через кілька годин після гри в піклбол у заміському клубі Riviera. Попередньою причиною смерті називають потоплення. Однак у Мережі ходять припущення, що акторові стало погано через неправильний прийом рецептурних ліків.

Раніше ми писали, що у ведучого «Хто зверху?» Шелудяка виявили рідкісне захворювання.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают