Демі Ловато виходить заміж: фото каблучки з заручин

Хто став обранцем співачки

tochka.net
tochka.net
автор
18 декабря 2023, 10:04
Шоу-бизнес
Демі Ловато виходить заміж: фото каблучки з заручин © Getty Images

Американська акторка та співачка Демі Ловато оголосила про заручини зі своїм бойфрендом. На своїй сторінці в Інстаграм 31-річна зірка фільмів «Рок в літньому таборі» та «Пісенний конкурс Євробачення: Історія вогненної саги» повідомила про те, що 31-річний музикант Jutes (справжнє ім'я Джордан Лютес) освідчився їй після року стосунків.

Читайте також: Тіна Кунакі запостила сміливе постільне фото та засвітила нового бойфренда

Ловато запостила романтичні фото, на яких показала свого нареченого та похвалилася діамантовою каблучкою. «Я досі втратила дар мови. Минула ніч була найкращою ніччю в моєму житті, і я не можу повірити, що виходжу заміж за кохання всього свого життя. Моє кохання, я дуже рада вийти заміж за тебе... кожен день, який я провела з тобою, був мрією, що збулася, і мені не терпиться любити і плекати тебе вічно. Ось до кінця нашого життя. Я люблю тебе», — звернулася до коханого Демі.

Демі Ловато та Jutes Фото: instagram.com/ddlovato

Видання People розсекретило, що Ловато і Jutes заручилися в суботу, 16 грудня, в Лос-Анджелесі. Артист вручив своїй майбутній дружині обручку з діамантом у формі груші від нью-йорського бренду Material Good. Після заручин закохані вирушили святкувати в один зі своїх улюблених ресторанів зі своїми сім'ями.

Демі Ловато оголосила про заручини Фото: instagram.com/ddlovato

Виконавиця хіта «Sorry Not Sorry» та її наречений зустрілися у січні 2022 року, коли разом працювали над піснею «Substance». Через сім місяців вони вперше оприлюднили свій роман.

Раніше ми писали, щосудмедексперти оголосили офіційну причину смерті Меттью Перрі.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают