Колишня помічниця Віна Дізеля подала на нього до суду за сексуальні домагання

Перші подробиці судового позову

tochka.net
tochka.net
автор
22 декабря 2023, 10:44
Шоу-бизнес
Колишня помічниця Віна Дізеля подала на нього до суду за сексуальні домагання © Getty Images

Колишня помічниця голлівудського актора Віна Дізеля звинуватила його у сексуальних домаганнях. Дівчина на ім'я Аста Йонассон розповіла, що продюсерська компанія Віна найняла її, доки він знімав «Форсаж 5» в Атланті. Vanity Fair повідомляє, що до її посадових обов'язків входила «організація вечірок, супровід Дізеля на вечірки та забезпечення того, щоб вона знаходилася в безпосередній фізичній близькості від нього на випадок, якщо його фотографуватимуть з жінками, коли він відвідує заходи без своєї давньої партнерки.

Читайте також: Виконавець хіта «Провела екскурсію» Parfeniuk оголосив про вагітність нареченої

Інцидент імовірно стався восени 2010 року у готельному номері Віна у готелі St. Regis, і подробиці події були розкриті в позові. Аста стверджує, що її попросили почекати в номері Віна, а коли решта пішла, він схопив її за зап'ястя і потяг на ліжко. Вона каже, що попросила його зупинитися і змогла вирватися, але він знову підійшов до неї і почав цілувати її груди.

У позові стверджується: «Йонассон боялася більш рішуче відмовити своєму начальнику, знаючи, що виведення його з цієї кімнати має вирішальне значення як для особистої безпеки, так і для гарантії зайнятості. Але ця надія померла, коли Він Дізель упав навколішки, посунув сукню Йонассон до її талії і приставав до її тіла, проводячи руками по верхній частині ніг Йонассон, включаючи її внутрішню частину стегон».

Аста стверджує, що Він намагався стягнути з неї спідню білизну, але вона закричала і побігла коридором. Він нібито пішов за нею, притис її до стіни і поклав її руку на свої геніталії. Вона стверджує, що потім актор приносив собі задоволення, поки вона «заплющувала очі, намагаючись абстрагуватися від сексуального насильства і не злити його».

Він Дізель / Источник: Getty Images

Читайте також: Підсумки року: які знаменитості стали батьками у 2023

Через кілька годин після інциденту Астрі нібито зателефонувала сестра Віна і повідомила, що її звільнено. У позові йдеться: «Їй було ясно, що її звільняють, тому що вона більше не знадобилася — Він Дізель використав її для задоволення своїх сексуальних бажань, а вона чинила опір його сексуальним нападам».

Аста каже, що раніше вона не могла розповісти про це через угоду про нерозголошення інформації, але тепер Закон про висловлювання та AB2777 штату Каліфорнія дозволяють їй це зробити.

Адвокат кінозірки Браян Фрідман опублікував через видання Deadline першу заяву від імені актора. «Дозвольте мені все прояснити, Він Дізель категорично заперечує цю заяву повністю. Це перший раз, коли він коли-небудь чує про цю більш ніж 13-річну заяву, зроблену нібито дев’ятиденним працівником. Є чіткі докази, які повністю спростовують ці дивовижні звинувачення»», — йдеться у повідомленні.

Раніше ми писали, що український фільм потрапив у шортлист «Оскара» одразу у двох номінаціях.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают