Кейт Міддлтон не зможе виконувати королівські обов'язки до Великодня через операцію

Кенсингтонський палац випустив заяву про стан здоров'я принцеси Уельської

tochka.net
tochka.net
автор
18 января, 09:24
Шоу-бизнес
Кейт Міддлтон не зможе виконувати королівські обов'язки до Великодня через операцію © Getty Images

Кенсингтонський палац оголосив про госпіталізацію невістки Чарльза III. На офіційній сторінці принца та принцеси Уельських в Інстаграмі повідомляється, що 16 січня Кейт Міддлтон відправилася до лікарні для хірургічного втручання на черевній порожнині.

Читайте також: Учасниця «МайстерШефа-11» Даша Євтух оголосила про вагітність

Операція пройшла успішно, і очікується, що Міддлтон проведе в лікарні ще 10-14 днів. Судячи з нинішніх медичних рекомендацій, дружина принца Вільяма навряд чи повернеться до королівських обов'язків до Великодня. Також у заяві йдеться, що Кейт воліла залишити свій діагноз у таємниці.

«Принцеса Уельська цінує інтерес, який викличе ця заява. Вона сподівається, що громадськість зрозуміє її бажання підтримувати якомога більше нормального життя для своїх дітей; і її бажання, щоб її особиста медична інформація залишалася конфіденційною. Таким чином, Кенсінгтонський палац надаватиме оновлену інформацію про прогрес Її Королівської Високості лише тоді, коли буде нова значна інформація. Принцеса Уельська хоче вибачитися перед усіма зацікавленими особами за те, що вона змушена відкласти свої майбутні заходи. Вона з нетерпінням чекає якнайшвидшого відновлення і якомога більшої кількості виходів», — написано в повідомленні.
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Раніше ми писали, що стали відомі всі переможці премії «Еммі-2024».

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают