Зірка «Хлопаків» Ерін Моріарті пішла із соцмереж після цькування її зовнішності

Акторка поскаржилася на переслідування в Інстаграм

tochka.net
tochka.net
автор
1 февраля, 13:07
Шоу-бизнес
Зірка «Хлопаків» Ерін Моріарті пішла із соцмереж після цькування її зовнішності © Getty Images

Американська акторка Ерін Моріарті опублікувала заяву, в якій повідомила про своє бажання на невизначений час залишити соціальні мережі. Таке рішення виконавиця ролі Дженьюери/Старлайт у серіалі «Хлопаки» ухвалила через критику її зовнішності.

На своїй сторінці в Інстаграм Ерін розповіла, що отримала чимало образливих коментарів від користувачів Мережі після одного з випусків «Шоу Мегін Келлі». Фотографії акторки були використані ведучою для демонстрації прикладу невдалих косметичних процедур.

Моріарті заявила, що Келлі взяла її знімок 10-річної давнини, коли їй зробили макіяж із «серйозним контурингом», і видала його за кадр минулого року.

Читайте також: З мамою та сестрами: супермодель Сінді Кроуфорд запостила рідкісне сімейне фото

«Отримавши повідомлення про огидно фальшиве, контрпродуктивне до ступеня іронічно женоненависницького відео, в якому Мегін Келлі коментує манеру і дізнавшись про поширений характер цього, я жахнулася. Мегін використовувала фотографію, зроблену «рік тому», яка насправді була зроблена близько десяти років тому, коли я ще не досягла дозволеного питного віку (мені скоро виповниться 30 років) як приклад (можливо, проведу якесь дослідження, яке могло б допомогти) і воно займає 30 секунд. Жахливо, наскільки абсолютно дезінформовано, неточно та клікбейтно шукають людей, за якими ми стежимо та вважаємо поінформованими. У той день мені зробили макіяж, він включає серйозний контуринг, і я пам'ятаю, як йшла і відчувала себе чудово. І навіть той день був для мене надзвичайно напруженим. Я прибігла до цих дівчат і з'явилася в сльозах після того, що сталося того дня, і пішла, почуваючись краще просто тому, що відчувала, що вони зменшили мою нестачу сну і спрацювали своїми чарівними паличками. Я бачила коментарі настільки різкі, що я просто відключила свої коментарі. Але це стає переслідуванням. Це стає хибною новиною», — поділилася Моріарті.

Потім акторка заявила, що підписники «розбили їй серце» цькуванням її зовнішності, і додала, що через шоу Мегін Келлі та негативні коментарі від глядачів потрапила в емоційну «яму». Тому вона вирішила взяти тривалу перерву у веденні Інстаграма та інших платформ.

«Єдина причина, через яку я не деактивувала свій обліковий запис, це те, що я залишу це тут. В іншому випадку вважайте його деактивованим. У мене не буде доступу до нього під час тривалої, якщо не постійної перерви. Соціальні мережі були моєю нагодою спілкуватися з фанатами. Моя здатність працювати, а також переважно просто ділитися брендами, в які я вірю, на незалежному рівні та в інших відносинах. Щоб поділитись новинами або оновленнями. Але я вирішую вкласти свою енергію у свою роботу. Соціальні мережі — це не те, що було для мене природним, і це було вкладанням енергії, щоб зв'язатися з вами, народ. І я жахнувся від реакції, редуктивних припущень і вищезгаданого відео, яке є яскравим прикладом такого переслідування. Це розбило мені серце. Ви розбили мені серце. Ви втратили привілеї цього облікового запису. Так що ви можете вірити у будь-що. Але немає виправдання цим жахливим звинуваченням, словесним образам, які мені довелося видалити, і справді хибної інформації, яка використовується для увічнення ідеї ексгібіціоністського фемінізму. Ви не зобов'язані мені вірити, коли я говорю, що ці відео абсолютно помилкові. Але те, як про це говорили, те, як говорили зі мною, я не прийму. Я була в ямі і була захоплена цією особистою ситуацією. Ніколи не знаєш, через що проходить людина, соціальні мережі — це платформа, яка не відображає особистість людини в цілому, проте немає виправдання словам, сказаним безпосередньо мені або про мене. Ганьба тобі, Мегін Келлі. Сором опинитися в гіршому становищі так само складний, як і моє переконання, що якби ви пішли у відставку, ви залишили б жінок у кращому місці», — резюмувала вона.

Ерін Моріарті пішла із соцмереж instagram.com/erinelairmoriarty

Раніше ми писали, що Ірина Гатун вперше пояснила, чому їздила до Криму після анексії.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают