Зірка «Голдбергів» Джефф Гарлін офіційно розлучився через понад 5 років після подання заяви

Яку суму аліментів актор має платити колишній дружині

tochka.net
tochka.net
автор
1 февраля, 15:07
Шоу-бизнес
Зірка «Голдбергів» Джефф Гарлін офіційно розлучився через понад 5 років після подання заяви © Getty Images

Американський актор Джефф Гарлін нарешті врегулював своє розлучення із колишньою дружиною Марлою Гарлін. 61-річна зірка серіалу «Голдберги» подав заяву на розірвання шлюбу у 2018 році після 24 років подружнього життя та народження двох дітей.

Читайте також: Дружина Анатолія Анатолича запостила їхнє архівне фото з весілля

Згідно з судовими документами, отриманими The Blast, Гарліна зобов'язали платити Марлі 80 тисяч доларів на місяць як аліменти на її утримання. Однак сума буде знижена до 35 тисяч доларів після того, як закриють шоу за участю Джеффа «Стримай свій ентузіазм». Комедійний серіал завершиться 12-м сезоном, а його прем'єра відбудеться 4 лютого на каналах HBO та Max.

Крім того, ексзакохані розділять частину своєї нерухомості, Джеффу залишиться власність у Чикаго, Нью-Йорку та Лос-Анджелесі. Марла також отримає частину доходів і гонорарів Гарліна за його телевізійні роботи, у тому числі «Голдберги», «Стримай свій ентузіазм», «Історія іграшок», «Уповільнений розвиток» та інші.

Нагадаємо, що Гарлін одружився з Марлою в 1994 році. Тоді вона була агентом з пошуку талантів. У них є 28-річний син Джеймс та 24-річний син Дюк.

Джефф та Марлі Гарліни / Источник: Getty Images

Раніше ми писали, що Ірина Гатун вперше пояснила, чому їздила до Криму після анексії.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают