Сталлоне заявив, що переніс 7 операцій через виконання трюків у «Нестримних»

Актор травмувався під час сцени бою зі Стівом Остіном

tochka.net
tochka.net
автор
22 февраля, 09:27
Шоу-бизнес
Сталлоне заявив, що переніс 7 операцій через виконання трюків у «Нестримних» © Getty Images

Голлівудський актор Сільвестр Сталлоне розповів про проблеми зі здоров'ям через зйомки у першому фільмі «Нестримних» у 2010 році. В одному з епізодів другого сезону реаліті-шоу «Сім'я Сталлоне», прем'єра якого відбулася 21 лютого, 77-річна зірка бойовиків готувався до сьомої операції на спині. За словами знаменитості, він отримав серйозні травми під час сцени бою, де його вдарив корпусом легенда WWE Стів Остін.

Читайте також: «Я б не прощала»: Фреймут несподівано заговорила про зраду

«Я робив дурниці. Я режисирував "Нестримних" і, як ідіот, роблю 10 дублів, бери будь що, і я пам'ятаю один удар, і я дійсно міг відчути одний хлопок. Стів знав. Я так і не оговтався від [Нестримних]. Після цього фільму фізично вже ніколи не був колишнім. Тому я попереджаю людей: "Не виконуйте трюки самостійно"» , — сказав Сільвестр.

У сцені з фільму Остін жбурляє Сталлоне в кам'яну стіну. Актор вивихнув плечі, а в шию йому вставили металеву пластину та спондилодез.

Дружина Сталлоне, Дженніфер Флавін згадувала, що для сім'ї це був страшний час, коли Сталлоне лягав на операцію. «Він не любить, коли люди знають, що він переніс так багато операцій на спині. Нашій родині дуже страшно щоразу, коли Слаю доводиться робити операцію, бо ніколи не знаєш. . . Ніхто не знає» , — сказала вона.  

Раніше ми писали, що Огнєвіч звинуватили в лицемірстві та неповазі до військових.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают