Зірку «Ейфорії» Гантер Шефер заарештували: у чому причина

25-річна акторка взяла участь у акції протесту

tochka.net
tochka.net
автор
28 февраля, 17:56
Шоу-бизнес
Зірку «Ейфорії» Гантер Шефер заарештували: у чому причина © Getty Images

Американська акторка, модель та художниця Гантер Шафер була серед 33 протестувальників, взятих під варту поліцією за штурм студії 30 Rock під час запису програми Late Night за участю президента Джо Байдена у понеділок, 26 лютого.

Читайте також: Лідер гурту «Скай» Олег Собчук показав рідкісне фото із 20-річною дочкою

Як повідомляє New York Post з посиланням на поліцейських та інсайдерів, виконавицю ролі Джулс Вон у серіалі «Ейфорія» затримали за незаконне проникнення після участі в акції протесту з вимогою припинення вогню в Секторі Гази. Шафер була сфотографована у футболці з написом «Припинити вогонь зараз», коли її зі скутими за спиною руками супроводжував офіцер поліції Нью-Йорка.

Вона приєдналася до інших протестувальників з організації «Єврейський голос за мир», коли вони сиділи у вестибюлі 30 Rock із транспарантами з написами «Євреї Байдену: досить озброювати геноцид» та «Тривале припинення вогню». «Немає більше зброї, немає більше війни. Припинення вогню це те, за що ми боремося», — скандував натовп.

Поки не відомо скільки часу Шафер та інші учасники акції протесту проти війни Ізраїлю з ХАМАСом провели у відділенні поліції і чи відпустили їх на волю.

Раніше ми писали, що колишня дружина Кличка показала фото з вечірки з нагоди свого 50-річчя.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают