Співачка LP публічно вибачилася перед українцями за фото в худі з російським прапором

Через скандал співачці заборонили давати концерт у Литві

tochka.net
tochka.net
автор
28 февраля, 17:24
Шоу-бизнес
Співачка LP публічно вибачилася перед українцями за фото в худі з російським прапором © Getty Images

Американська співачка Лаура Перголіцці, яка виступає під сценічним ім'ям LP, вибачилася перед українцями за фото у вбранні від російських шанувальників. Кілька днів тому виконавиця хітів «Lost on You» та «When We're High» в Інстаграм-сторіз похвалилася подарунком від фан-клубу з РФ — білим худим із зображенням корабля в кольорах російського прапора та написом «Russia official».

Читайте також: Зірку «Ейфорії» Гантер Шефер заарештували: у чому причина

Після хвилі критики LP видалила публікацію з російським триколором і записала інше звернення до підписників. Артистка заявила, що пишається своїми слухачами по всьому світу та додала, що підтримує українських біженців і чекає їх на своїх концертах в інших країнах. Однак тоді публічних вибачень не зробила.

27 лютого стало відомо, що Литва заборонила Лаурі давати концерт, який мав відбутися 4 березня у Каунасі. Після цього співачка вирішила зробити офіційну заяву щодо скандалу. В Інстаграм-сторіз вона написала, що шкодує про публікацію кадрів із російським прапором. Зірці прикро, що вона своїм необдуманим вчинком образила величезну кількість людей. У дописі LP зазначила, що любить та підтримує Україну.

«Привіт усім, я хочу вибачитися перед моїми друзями та шанувальниками в Україні, які були справедливо ображені і яких зачепив мій бездумний пост, в якому я дякувала деяким російським фанатам за худі, яку вони мені зробили, з моїм логотипом і російським прапором. Я глибоко шкодую про свою байдужість цього разу. То була серйозна помилка. Мені дуже шкода. Я хочу ясно дати зрозуміти, що я люблю і підтримую Україну і завжди це робитиму. Зараз, коли виповнилося два роки повномасштабного вторгнення, Україна потребує підтримки більше, ніж будь-коли. Моїм посланням є і завжди буде кохання та підтримка українського народу. Прийміть мої скромні вибачення, Україно. Мені щиро шкода, будь ласка, знайте, що я завжди дбаю, люблю і підтримую вас. Слава Україні», — написала LP.

LP привселюдно вибачилася перед українцями instagram.com/iamlpofficial
LP привселюдно вибачилася перед українцями instagram.com/iamlpofficial

Раніше ми писали, що колишня дружина Кличка показала фото з вечірки з нагоди свого 50-річчя.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают