Актор серіалу «Тед Лассо» Брендан Гант удруге став батьком

Наречена виконавця ролі тренера Берда подарувала йому ще одного сина

tochka.net
tochka.net
автор
5 марта, 12:57
Шоу-бизнес
Актор серіалу «Тед Лассо» Брендан Гант удруге став батьком © Getty Images

Американскький актор і сценарист Брендан Гант у 51-річному віці вдруге став татом. Акторка та продюсерка Шеннон Нельсон подарувала своєму нареченому ще одного сина.

Читайте також: Мілла Йовович привітала чоловіка із 58-річчям: нове фото зіркової пари

Про поповнення в сім'ї виконавець ролі тренера Берда «Бороди» Вілліса у комедійному серіалі «Тед Лассо» повідомив на своїй сторінці в Інстаграм 4 березня. Брендан оприлюднив добірку перших фото з новонародженою дитиною, зроблених в пологовому будинку, в авто по дорозі додому після виписки і вже вдома. 

На знімках малюк позував не лише зі своїми батьками, а й із бабусею та трирічним братом Шоном. На останньому кадрі Гант жартома домалював до обличчя немовля свою знамениту бороду. А у підписі до фото він розсекретив, що разом із Шеннон назвав другого сина Арчібальдом Феліксом.

«Ми повинні були сьогодні поїхати до медичного центру Cedars-Sinai народити дитину. Натомість ми повернулися додому сьогодні, тому що четвертому члену нашої родини захотілося з'явитися на світ на три дні раніше. Передайте привіт Арчібальду Феліксу Нельсону Ганту (підійде Арчі), який народився в п’ятницю, 1 березня, вагою 9+ фунтів. Він у відмінному стані здоров’я, а його виснажена героїня-мати спокійно одужує. Він схожий на свого брата; ще не впевнений щодо кольору волосся. Він зустрівся зі своїм братом і бабусею і навіть подивився свою першу гру з "Арсеналом". Він прекрасний та ідеальний, і ми закохані. Я не знаю, чи він наш Джордж (наймолодший бітл) чи наш Рінго (останній бітл, який приєднався), але тепер ми чудова четвірка і готові запалювати вічно. (І як ви бачите на останньому фото, він також трохи схожий на свого тата)», — написав Гант.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Brendan Hunt (@brendanhunting)

Раніше ми писали, що Софія Ротару вшанувала пам'ять Володимира Івасюка.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают