Зірка «Бората» Саша Барон Коен розлучається з дружиною

Актор оголосив про розрив з Айлою Фішер

tochka.net
tochka.net
автор
8 апреля, 10:09
Шоу-бизнес
Зірка «Бората» Саша Барон Коен розлучається з дружиною © Getty Images

Читайте також: Міцкевич після скандалу з Поляковою засвітився на романтичному шоу з колишньою Остапчука

Голлівудські актори Айла Фішер та Саша Барон Коен більше не разом. Пара випустила в Інстаграм спільну заяву про їхнє розлучення після 13 років спільного життя.

52-річний виконавець ролі Бората в однойменному фільмі та 48-річна зірка «Скубі-Ду», «Непроханих гостей» та «Ілюзії обману» розсекретили, що подали документи на розірвання шлюбу ще у 2023 році, і тим самим спростували чутки, що причиною розлучення стали мемуари Ребел Вілсон. У березні стало відомо, що акторка у своїй книзі звинуватила Барона Коена у сексуальних домаганнях та фетшеймінгуна зйомках «Братів із Грімсбі».

«Після довгого тенісного матчу, який тривав понад двадцять років, ми нарешті відкладаємо наші ракетки. 2023 року ми спільно подали заяву про розірвання нашого шлюбу. Ми завжди приділяємо пріоритетну увагу нашій конфіденційності та спокійно працюємо над цією зміною. Ми завжди поділяємо нашу відданість та любов до наших дітей. Ми щиро цінуємо вашу повагу до прагнення нашої родини до конфіденційності» , — написали Саша та Айла.

Читайте також: Узєлков переніс операцію на серці і показав фото з реанімації

Нагадаємо, що Фішер і Барон Коен вперше зустрілися в 2001 році і заручилися через три роки. Весілля пари відбулося 15 березня 2010 року. У колишніх закоханих троє дітей — Олів (2007), Елула (2010) та Монтгомері (2015).

Саша Барон Коен та Айла Фішер розлучаються instagram.com/sachabaroncohen

Раніше ми писали, що Інна Білоконь знялася у зворушливій фотосесії з вагітною дочкою.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают