Наречена Роберта Паттінсона розсекретила стать їхнього первістка

Папараці помітили пару з новонародженою дитиною наприкінці березня

tochka.net
tochka.net
автор
15 апреля, 13:05
Шоу-бизнес
Наречена Роберта Паттінсона розсекретила стать їхнього первістка © Getty Images

Сьюкі Вотерхаус розкрила стать своєї новонародженої дитини. Наприкінці минулого місяця стало відомо, що 32-річна британська модель, акторка та співачка народила первістка від 37-річного нареченого Роберта Паттінсона. Зірка фільмів «З любов'ю, Розі» та «Дивергент, глава 2: Інсургент» офіційно підтвердила новину про народження первістка 5 квітня, показавши в Інстаграм першу фотографію з немовлям.

Читайте також: Танчинець спровокував чутки про роман зі своєю піарницею

Тоді знаменитість не розсекретила дату пологів, стать та ім'я маленького спадкоємця, проте під час виступу на музичному фестивалі Coachella 2024 року Сьюкі поділилася новими подробицями свого материнства. Вотерхаус зізналася, що подарувала виконавцю ролі Едварда Каллена у серії фільмів «Сутінки» доньку.

«Я не знаю, чи деякі з вас знають, але останнім часом у моєму житті відбулися великі зміни, відбулися деякі досить важливі події. Я люблю дивовижних жінок, і мені дуже пощастило, що маю свою маленьку дивовижну жінку і я зустріла кохання всього свого життя», — сказала Сьюкі в ролику, який її шанувальники поширили в Твіттері.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают