Роберт Дауні-молодший повертається до Marvel у новій ролі

Якого нового персонажа зіграє актор, який раніше знімався у образі Залізної людини

tochka.net
tochka.net
автор
29 июля, 11:33
Шоу-бизнес
Роберт Дауні-молодший повертається до Marvel у новій ролі © Getty Images

Популярний американський актор Роберт Дауні-молодший анонсував своє повернення у фільми кіновсесвіту Marvel. Знаменитість з 2008-го по 2019 рік грав Тоні Старка/Залізну людину і після загибелі свого персонажа у «Месниках: Фінал» не планував відновлювати співпрацю з Marvel Studios.

Читайте також: Аффлек купив собі будинок після того, як з Лопес виставив на продаж їхній спільний маєток

Однак під час конференції Comic-Con у Сан-Дієго в суботу ввечері (27 липня) Дауні-молодший оголосив, що повертається у франшизу як мінімум для двох фільмів. Актор гратиме нового персонажа. Йому дісталася роль лиходія Віктора фон Дума (також відомого як Доктор Дум) у «Месниках: Судний день» (вийде у травні 2026 року) та в «Месниках: Секретні війни» (2027 рік). На заході для фанів Роберт з'явився у зеленому костюмі з масивним ланцюжком та у сріблястій масці. 

Тоні Старк і Дум мають певну схожість: вони обидва носять металеві маски, обидва неймовірно багаті та володіють надзвичайним інтелектом.

«Нова маска, те саме завдання. Що я вам казав, мені подобається грати складних персонажів», — сказав Дауні-молодший публіці на Comic-Con.

Раніше ми писали, що Могилевська вперше засвітила на відео свого коханого.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают