У 6-річного сина Кріссі Тайген та Джона Ледженда діагностували діабет

Тайген розповіла, як дізналася про хворобу сина

tochka.net
tochka.net
автор
1 августа, 13:41
Шоу-бизнес
У 6-річного сина Кріссі Тайген та Джона Ледженда діагностували діабет © Getty Images

Американська модель, телеведуча та письменниця Кріссі Тайген підтвердила здогади підписників, що у її шестирічного сина від шлюбу зі співаком Джоном Леджендом діагностували діабет 1-го типу. Уважні користувачі Мережі помітили Майлза з монітором діабету на руці на фотографії, що була опублікована в інстаграмі минулого тижня.

Читайте також: Крістіна Епплгейт розповіла про єдину у своєму житті пластичну операцію

«Багато хто з вас помітив щось особливе у фотографії, яку я опублікувала кілька днів тому — Луна, Майлз і я вітаємо Симону та збірну США. Майлз підняв руку, і дуже багато хто з вас потягнувся, щоб сказати найкрасивіші і неймовірні слова, які я коли-небудь бачив на цій платформі. Ви помітили його монітор діабету 1-го типу і висловили йому стільки любові та підтримки всіма можливими способами. Я вже була і досі вражена добротою цієї спільноти», — почала свою розповідь Кріссі, посилаючись на фотографію, на якій вона з дітьми підтримують гімнастку Сімону Байлз на Олімпійських іграх.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

За словами Тайген, хворобу сина виявили, коли він потрапив до лікарні через кишкову інфекцію. Тоді медики зауважили, що в аналізах хлопчика не все гаразд і продовжили обстеження.

«Кілька тижнів тому наш Майлз захворів у лікарні з жахливим випадком шигели, кишкової інфекції, викликаної бактеріями, що містяться в їжі чи воді. Багато з його друзів теж хворіли на це, тому що вони їздили в той же табір, і ну, таке буває! Але лікарі знали, що з його аналізами крові щось негаразд. З того часу я дізналася, що саме так у багатьох дітей діагностується тип 1 — вони потрапляють до лікарні з зовсім інших причин. Після додаткового тестування ми дізналися, що він має «період медового місяця» у житті T1. Вчора ввечері ми зробили йому першу дозу інсуліну, і ось! Для нас це інший, новий світ, і ми, звичайно, багато чого навчаємось на ходу. Цей пост покликаний висловити вам велику подяку за вашу доброту. Майлзу дуже допомагає те, що так багато інших людей переживають те саме, і він не самотній», — зазначила Кріссі.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

Раніше ми писали, що Данилко запостив фото з Пугачовою.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают