Кемерон Діас озвучила причину десятирічної перерви в акторській кар'єрі

Голлівудська акторка пішла з кіно у 2014 році

tochka.net
tochka.net
автор
Сегодня, 09:34
Шоу-бизнес
Кемерон Діас озвучила причину десятирічної перерви в акторській кар'єрі © Getty Images

Всесвітньо відома американська акторка Кемерон Діас висловилася про тривалу паузу в акторській кар'єрі. 52-річна зірка фільмів «Маска», «Дещо про Мері» та «Ванільне небо» не з'являлася на великому екрані з 2014 року. Через 10 років вона повернулася на знімальний майданчик комедійного бойовика Netflix «Знову у справі», прем'єра якого запланована на січень.

Читайте також: Зірка «Школи виживання» згадала, як була у секті та займалася сексом за розкладом

Під час нещодавнього виступу на саміті найвпливовіших жінок журналу Fortune Кемерон пояснила, що покинула Голлівуд на такий довгий період заради створення сім'ї. Акторка зазначила, що перерва здавалася їй чимось, що вона мала зробити, щоб повернути собі своє власне життя. І в той момент їй було байдуже на все інше.

«Ніча думка, нічий успіх, нічия пропозиція, нічиє щось не могли змінити моє рішення дбати про себе і будувати життя, яке я справді хотіла мати. Насправді все зводиться до того, що тебе захоплює? Для мене це було створення моєї родини», — поділилася Діас.

Нагадаємо, що на початку 2015 року знаменитість вийшла заміж за музиканта Бенджі Меддена. У подружжя двоє дітей — 4-річна дочка Реддікс та 7-місячний син Кардинал.

Кемерон Діас з чоловіком / Источник: Getty Images

Раніше ми писали, що Ліам Пейн з One Direction помер у віці 31 року після падіння з балкона.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999